Starttiklubi

16.4.2024 10:00

Business Corner Co-work 7A153

Tervetuloa mukaan tutustumaan muihin yritteliäisiin opiskelijoihin! 

Järjestämme Starttiklubin liikeideoita työstäville ja pohtiville Oulun korkeakouluopiskelijoille. Starttiklubissa pääset tutustumaan toisiin yrittäviin ja yrittäjyydestä kiinnostuneisiin opiskelijoihin, saat arvokkaita vinkkejä sekä rakennat elintärkeitä verkostoja. Starttiklubia ohjaavat Yrityshautomon ja Startup-kasvuohjelman vetäjät, joilta saat lisää tukea yrittämiseen. Starttiklubiin ovat tervetulleita kaikki Oulun korkeakouluopiskelijat, joilla on jokin liikeidea mietinnässä tai työn alla. 

Seuraava Starttiklubi pidetään Business Corner Co-work tilassa (7a153) Oamkin päässä kampusta 16.4. klo 10–12. Tule verkostoitumaan vertaisten kanssa ja sparrailemaan omaa ideaasi! 

Tämän kerran teemana on yritysidean esittäminen, ja tapahtuma pidetään englanniksi.

Ammattipuhuja ja 3x startup-yrittäjä Nathan Minns (US) opastaa sinua tekemään huipputason pitchin ideastasi!

Kokeneena yrittäjänä, ammattipuhujana ja Green Light Improv -yrityksen perustajana Nathan Minns on omistanut uransa ihmisten auttamiselle omaksumaan uusia ideoita, kokemuksia ja yhteyksiä.

Nathan on 3x yrityksen perustaja ja on viettänyt suurimman osan urastaan startup-ekosysteemissä. Hänen verkko-opintokursseilleen web-suunnittelusta on rekisteröitynyt yli 60 000 osallistujaa 179 maasta.

Hän on ollut aloitteellinen startup-hankkeissa suurille yrityksille ja tuli nuorimmaksi hallituksen jäseneksi nuorisolle suunnatussa johtajuuskehityksen voittoa tavoittelemattomassa järjestössä vuonna 2017. Mentorina ja Techstarsin—maailman suurimman preseed sijoittajan—sertifioituna fasilitaattorina Nathan on hioutunut taidoissaan innovaation edistämisessä ja yrittäjähenkisyyden vahvistamisessa.

Tapahtumassa tarjotaan herkullinen myöhäinen aamiainen. Varmista paikkasi ajoissa ja ilmoittaudu.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   16.4.2024 10:00
Päättyy:   16.4.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Business Corner Co-work 7A153

Yliopistokatu 9
90540 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet