Tunnelma on puoli ruokaa
4.2.2025 13:00
Zoom
Tervetuloa mukaan Arctic Food Plus -hankkeen aloituswebinaariin!
Tunnelma on olennainen osa ruokakokemusta ja tunnelmamuotoilun pioneeri, Marjo Rantanen, on luvannut kertoa meille, miten tunnelma viritetään kattoon. Case-esimerkkinä uniikin tunnelman luomisesta vahvan tarinan avulla meillä on raahelainen Langin Kauppahuone.
Kuulet myös Arctic Food Plus -hankkeen tulevista yritystapahtumista ja yrityksille suunnatuista työkaluista, sekä Arctic Food Labin ja Oulun kulttuuripääkaupunkivuoden viimeisimmät kuulumiset.
Ohjelma:
13:00 Tervetuloa / Arctic Food Plus -hankkeen mahdollisuudet yrityksille, Heidi Ålander, Oulun ammattikorkeakoulu
13:10 Arctic Food Labin ajankohtaiset kuulumiset, Matti Moller, Oulu2026
13:30 Aistit ja tunnelmamuotoilu, Marjo Rantanen
14:30 Tarina tunnelman tukena, case Langin Kauppahuone, Piia Vähäsalo, Langin Kauppahuone
Paikka: Zoom
Kohderyhmä: ruoka- ja matkailuyritykset Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.
Tilaisuuden järjestää Arctic Food Plus -hanke (Euroopan maaseuturahasto), jonka toteuttavat Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun kulttuurisäätiö ja Kajaanin ammattikorkeakoulu. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.
Arctic Food Plus -hankkeen tavoitteena on ruokamatkailun vetovoiman kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.
Kuva: Arctic Food Lab, Lauri Kaikkonen