Tunnelma on puoli ruokaa

4.2.2025 13:00

Zoom

Tervetuloa mukaan Arctic Food Plus -hankkeen aloituswebinaariin!

 

Tunnelma on olennainen osa ruokakokemusta ja tunnelmamuotoilun pioneeri, Marjo Rantanen, on luvannut kertoa meille, miten tunnelma viritetään kattoon. Case-esimerkkinä uniikin tunnelman luomisesta vahvan tarinan avulla meillä on raahelainen Langin Kauppahuone.

Kuulet myös Arctic Food Plus -hankkeen tulevista yritystapahtumista ja yrityksille suunnatuista työkaluista, sekä Arctic Food Labin ja Oulun kulttuuripääkaupunkivuoden viimeisimmät kuulumiset.

Ohjelma:

13:00 Tervetuloa / Arctic Food Plus -hankkeen mahdollisuudet yrityksille, Heidi Ålander, Oulun ammattikorkeakoulu

13:10 Arctic Food Labin ajankohtaiset kuulumiset, Matti Moller, Oulu2026

13:30 Aistit ja tunnelmamuotoilu, Marjo Rantanen

14:30 Tarina tunnelman tukena, case Langin Kauppahuone, Piia Vähäsalo, Langin Kauppahuone

 

Paikka: Zoom

Kohderyhmä: ruoka- ja matkailuyritykset Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

Tilaisuuden järjestää Arctic Food Plus -hanke (Euroopan maaseuturahasto), jonka toteuttavat Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun kulttuurisäätiö ja Kajaanin ammattikorkeakoulu. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Arctic Food Plus -hankkeen tavoitteena on ruokamatkailun vetovoiman kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

af-logot-pitka-uusi.png

Kuva: Arctic Food Lab, Lauri Kaikkonen

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:   4.2.2025 13:00
Päättyy:   4.2.2025 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom