Kestävää muutosta -sparraussarja

6.9.2023 13:00

Oamk Linnanmaan kampus

untitled-design-23.png

Kestävän muutosjohtamisen sparraus PK- yrityksille ja yritysten avainhenkilöille  

Yritysten toimintaympäristö muuttuu nyt nopeammin ja dramaattisemmin kuin koskaan ennen. Kuinka sinä valmistaudut tulevaisuuteen ja rakennat yhteisössäsi muutosjoustavuutta?   

MUUVI- hanke järjestää kestävän muutosjohtamisen sparrausta Pohjois-Pohjanmaalla toimiville pk-yrittäjille ja yritysten avainhenkilöille. 

Sparraussarja vahvistaa osallistujien muutososaamista oman yrityksen ja sen inhimillisen pääoman näkökulmasta. Valmentava työskentely tuottaa vaikuttavan ja omakohtaisen oppimisprosessin. Sparrauksesta osallistujat saavat valmiuksia ja keinoja oman yhteisönsä muutoskyvykkyyden ja yrityksensä liiketoiminnan vahvistamiseksi kestävällä tavalla muutosten keskellä. 

Kokonaisuus sisältää kolme tapaamista, käytäntöön sovellettavat välitehtävät ja vertaissparrauksen.  

Sparrauksen ajankohdat ja teemat:  

  • 6.9.2023 klo 13–15.30 Me tänään ja huomenna: henkilökohtainen tavoite ja muutoksen ABC (huom. ensimmäisen sparrauskerran päivämäärä muuttunut)

  • 21.9.2023 klo 13–15.30 Muutoksista oppia ja osaamista: organisaation kulttuuri ja joustavuus

  • 12.10.2023 klo 13–15.30 Kohti yhteisöohjautuvuutta: jatkuva kehittyminen ja tiimityö

Sparraukset järjestetään Oulun ammattikorkeakoulun Linnanmaan kampuksella.

Sparraussarjaan otetaan mukaan 20 yritysedustajaa ja ne ovat  ovat ilmaisia, joten ilmoittaudu mukaan ajoissa. Ilmoittautua voi 28.8. asti, tai kunnes ryhmä on täynnä. 

Haluamme taata, että saat sparrauksesta kaiken hyödyn irti yrityksesi toiminnan kehittämiseksi. Ilmoittautumalla mukaan, olet automaattisesti mukana jokaisessa sparrauskerrassa. Mikäli et pääse mukaan johonkin yllä mainituista kerroista, ilmoitathan asiasta MUUVI-hankkeen yhteyshenkilölle susanne.korva@oamk.fi.

Osallistujat sitoutuvat täyttämään tilaisuudessa ESR-henkilötietolomakkeet (aloitus- ja lopetusilmoitus), joka on rahoituksen (ESR) ehtona. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

6.9.2023 13:00

Päättyy:  

12.10.2023 15:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Oamk Linnanmaan kampus

Yliopistokatu 9
Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Projektikoordinaattori Susanne Korva,
susanne.korva@oamk.fi