Taloudellinen vastuu: mitä, miksi ja miten?

13.9.2023 08:30

Zoom

untitled-design-23.png

TUOKIO-hanke kehittää yritysten turvallisuusmuotoiluosaamista, jossa yhdistyvät muotoilu- ja liiketoiminta-ajattelu sekä turvallisuustekijät, huomioiden vastuullisuus.

Hanke järjestää koulutuksia, työpajoja ja seminaareja liittyen asiakkaan turvallisuuskokemukseen, yrityksen turvallisuusasioihin ja vastuullisuuteen. Hankkeen kohderyhmään kuuluvat virkistys-, hyvinvointi-, ohjelma- ja kulttuuripalveluita tuottavat mikro- ja pk-yritykset Pohjois-Pohjanmaalla. Tilaisuuksiin voivat osallistua myös työvoima- ja yrityspalveluiden kehittäjät, sekä itsensä työllistävät ja muut aiheesta kiinnostuneet. 

TUOKIO-hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. 

Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio (MUUVI) -hankkeen tavoitteena on tukea pohjoissuomalaisia mikro- ja pk-yrityksiä toimimaan odottamattomissa kriisitilanteissa. Hankkeessa järjestetään Pohjois-Suomen alueen mikro- ja pk-yrityksille maksuttomia sparraus- ja infotilaisuuksia yritysten osaamisen kehittämisen tueksi. Hankkeessa kehitetään myös mikro-opintoja, joita voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Yritysten toiveiden ja tarpeiden pohjalta luodaan joustavasti uusia opintosisältöjä. 

Hanketta toteuttamassa ovat Oulun ammattikorkeakoulu, Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Lapin ammattikorkeakoulu. Hanke toimii osana valtakunnallista hankekokonaisuutta. Se toteutetaan Euroopan sosiaalirahaston REACT-EU-rahoituksella ja toteutusaika on 1.12.2022-31.12.2023. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

13.9.2023 08:30

Päättyy:  

13.9.2023 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom