Tuokio turvallisuutta ja vastuullisuutta – päätösseminaari

4.10.2023 13:00

Ravintola Rauhala

logorimpsu.png

TUOKIO-hanke kutsuu sinut mukaan viettämään tunnelmallista syysiltapäivää hankkeen päätösseminaariin!

Seminaarissa suuntaame katseet kohti tulevaisuutta. Kuulemme muun muassa yritysvastuuasiantuntijan näkemyksiä siitä, miten vastuullisuus ja turvallisuus muovautuvat tulevaisuuden trendeissä ja miten ne vaikuttavat palveluntarjoajiin päivittäisessä toiminnassa.

Pääsemme myös inspiroitumaan kiinnostavasta yrityspuheenvuorosta, jossa avataan, miten vastuullisuutta ja turvallisuutta on käytännössä kehitetty yrityksessä. Saamme tietää, millaisia haasteita on voitettu ja mitä oppeja yritys jakaa – yritykseltä yritykselle.

Lisäksi, TUOKIO-hanke esittelee sen kahden vuoden mittaista matkaansa turvallisuuden ja vastuullisuuden kentällä. Hanke esittelee millaisia vastuullisuus- ja turvallisuustekijöitä on tunnistettu ja kuinka ne on valjastettu yrityksille hyödynnettäväksi.

Päätösseminaaria vietetään ke 4.10. Klo 13–16.30 Oulussa Ravintola Rauhalassa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja kevyttä syötävää. 

Seminaari on suunnattu Pohjois-Pohjanmaalla toimiville mikro- ja pk-yrityksille, jotka tarjoavat virkistys-, hyvinvointi-, ohjelma- ja kulttuuripalveluita. Seminaariin ovat tervetulleita myös kaikki alueemme kehittäjät ja aiheesta kiinnostuneet.

Ilmoittaudu mukaan ma 2.10. mennessä.

Osallistujat sitoutuvat täyttämään tilaisuudessa ESR-henkilötietolomakkeet (aloitus- ja lopetusilmoitus), joka on TUOKIO-hankkeen rahoitusten (ESR) ehtona. Tilaisuus on kaikille osallistujille maksuton. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   4.10.2023 13:00
Päättyy:   4.10.2023 16:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Rauhala

Mannenkatu 4
Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Yhteyshenkilö:

Projektikoordinaattori Susanne Korva,
susanne.korva@oamk.fi