Miten viestit vastuullisuudesta?

9.5.2023 08:30

Ravintola Hilikku

logorimpsu.png (52 KB)
Miten viestit vastuullisuudesta ennen palvelua, palvelun aikana ja palvelun jälkeen?

Tervetuloa vastuullisuusviestinnän koulutukseen! Päivän aikana kuullaan mm. kuinka tunnistaa yrityksesi vastuullisuusteot, miten niistä viestitään sekä mitä huomioida maineenhallinnassa. Voit tutustua tarkemmin koulutuksen sisältöön Ohjelma-välilehdestä.

anu-ruusila.jpg (288 KB) Kouluttajana toimii viestintästrategi ja yrittäjä Anu Ruusila Cordial Communications OY:ltä. Anu on kansainvälisen viestinnän ja vastuullisuusviestinnän asiantuntija ja valmentaja. Hän on työskennellyt viestinnän ja kestävän kehityksen teemojen parissa yli 25 vuotta.

 

Koulutus järjestetään Oulussa Ravintola Hilikussa (Kasarmintie 8H). Tilaisuuteen on myös etäosallistumismahdollisuus. Aamulla tarjolla kahvia ja pientä syötävää.

Mikäli osallistut paikan päälle, ilmoittaudu mukaan mukaan 2.5. mennessä. Jos osallistut etänä, ilmoittaudu 8.5. mennessä.

Koulutus on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille, jotka tarjoavat virkistys-, hyvinvointi-, ohjelma- ja kulttuuripalveuita Pohjois-Pohjanmaalla ja se on kaikille osallistujille maksuton.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

9.5.2023 08:30

Päättyy:  

9.5.2023 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Hilikku

Kasarmintie 8 H
Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Koulutuksen yhteyshenkilöt:

Projektipäällikkö Laura Hokkanen,
laura.hokkanen@oamk.fi

Projektikoordinaattori Susanne Korva
susanne.korva@oamk.fi