Osaamismerkit rekrytoinnin työkaluna - osaavaa työvoimaa yrityksiin

8.9.2023 10:00

Oulun ammattikorkeakoulu, Linnanmaan kampus, Venue-tila (7B103) 1.krs.

muuvi-8.png (96 KB)

Yritys! Millaista tietoa, taitoa ja asiantuntemusta tarvitsette tulevaisuuden työntekijöiltänne? Miten voitte varmistua siitä, että uusilla työntekijöillänne on tarvitsemanne osaaminen? 

Opettaja! Miten voit ottaa kursseillasi entistä paremmin huomioon yritysten tulevaisuuden osaamistarpeet? Miten osaamismerkit voivat tukea opiskelijoiden työelämään siirtymistä?

Tervetuloa pe 8.9. klo 10–12 mukaan työpajaan ideoimaan ja suunnittelemaan digitaalisia osaamismerkkejä, joissa yhdistyvät yritysten osaamistarpeet ja ammattikorkeakouluopiskelijoiden osaaminen! Kahvitarjoilu klo 9.30 alkaen.

Osaamismerkit ovat suosittu ja yleistyvä työkalu, joiden avulla voidaan tunnistaa ja todentaa eri tavoin hankittua osaamista. Osaamismerkit tarjoavat yrityksille mahdollisuuden nähdä konkreettisesti, millaista osaamista työnhakijalla on ja näin merkit toimivat rekrytointien ja henkilöstösuunnittelun sekä henkilöstön osaamisen kehittämisen työkaluina.

Osaamismerkkeihin voidaan kuvata osaamisia, jotka heijastavat yritysten ajankohtaisia ja tulevaisuuden osaamistarpeita. Osaamismerkit toimivat siltana opintojen ja työelämän välillä nostaen valokeilaan ammattikorkeakoulun kurssien aikana syntyviä tärkeitä yritysten tunnustamia osaamisia.

Työpaja on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille sekä Oamkin opetushenkilöstölle – tule jakamaan ja kuulemaan tietoa tulevaisuuden työelämän tarpeista! 

Työpaja on osa Oamkin Yrittäjyysviikkoa 4.-8.9.2023 ja se pidetään Oulun ammattikorkeakoulun Linnanmaan kampuksen Venue-tilassa (7B103) 1.krs. 

Kouluttajana toimii lehtori Lotta Pakanen Ammatillisen opettajakoulutuksen yksiköstä

                                                            

.

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.9. – tarjolla kahvia ja pientä purtavaa!

Osallistujat sitoutuvat täyttämään tilaisuudessa ESR-henkilötietolomakkeet (aloitus- ja lopetusilmoitus), joka on rahoituksen (ESR) ehtona. Koulutus on kaikille osallistujille maksuton. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

8.9.2023 10:00

Päättyy:  

8.9.2023 12:00

Tapahtumapaikka

Oulun ammattikorkeakoulu, Linnanmaan kampus, Venue-tila (7B103) 1.krs.

Yliopistokatu 9
90570 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Tapahtuman yhteyshenkilö:
marika.vainio@oamk.fi