Virtuaaliteknologia ja sisällöntuotanto pk-yrityksissä ja koulutuksessa

5.10.2023 12:00

Oamk Linnanmaan kampus

logoja.jpg

Miten hyödyntää virtuaalisten vierailujen, virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden teknologiaa yritysten markkinoinnin työkaluna ja oppilaitoksissa opetuksen tukena? 

Entä miten tehdä mielenkiintoista videosisältöä eri-ikäisille kohderyhmille niin yritystoiminnassa kuin oppilaitoksissa?

Tervetuloa osallistumaan ja verkostoitumaan Virtuaaliteknologia ja sisällöntuotanto pk-yrityksissä ja koulutuksessa -tilaisuuteen!

Tilaisuudessa esitellään uusia mahdollisuuksia virtuaaliteknologian ja videontuotannon työkaluja niin yritysten markkinoinnin hyödyntämiseen kuin koulutuksen tukena. Erilaisten virtuaaliteknologioiden soveltaminen sekä videosisältöjen tuottaminen yritysmarkkinoinnissa että koulutuksessa auttaa saavuttamaan entistä suuremman yleisön uudella, mielenkiintoisella tavalla.

Tilaisuus järjestetään to 5.10. klo 12–16 Oulun ammattikorkeakoulun Linnanmaan kampuksella, Business Cornerin tiloissa. Tilaisuutta on mahdollista seurata myös etäyhteyden kautta. Tilaisuudessa lisäksi rentoa verkostoitumista ja tutustumista alueen virtuaaliteknologiayrityksiin klo 15–16.

Tilaisuus on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan pk-yritysten henkilöstölle sekä Oulun alueen korkeakoulujen ja koulutuskuntayhtymä Osaon opetushenkilöstölle. 

Ilmoittaudu viimeistään ma 2.10. mennessä. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

5.10.2023 12:00

Päättyy:  

5.10.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Oamk Linnanmaan kampus

Yliopistokatu 9
90570 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Tapahtuman yhteyshenkilö: Katarina Rauhala

+358503122820

katarina.rauhala@oamk.fi